Når det blir uvær på fisketuren

Det å dra på fisketur er noe de fleste forbinder med blikkstille vann, fuglekvitter, lav kveldssol og sommervær. Norge byr på mange flotte fiskesteder, både i ferskvann og saltvann. Mange tar med seg telt, ryggsekk, fiskestang og stormkjøkken, og tilbringer en hel helg ute i naturen. Været kan imidlertid snu fort, og selv om det sies at fisken (biter bedre når det regner https://illvit.no/dyr/sjodyr/fisk/biter-fisken-bedre-nar-det-regner), kan det sette en demper på opplevelsen. Da kan det være greit å trekke inn i teltet og finne på noe annet i påvente av bedre vær. Men hva kan du finne på ute i naturen?

Aktiviteter i teltet

Enten du er alene eller sammen med andre på fisketur, finnes det mange morsomme aktiviteter å finne på mens det høljer ned utenfor. Har du pakket med et brettspill eller en kortstokk, kan dere spille noen runder for å få tiden til å gå. Det er også lurt å pakke med en god bok eller noen ukeblader, slik at du kan lese mens du hører regnet treffe teltduken. Det finnes mange spennende bøker. Kanskje du kan ta med en bok som omhandler fiske? Du kan også kose deg med litt god mat i teltet, slik at du får ny energi til å fiske.

Finn fram mobilen

Mens du ligger i teltet og venter på at solen skal titte fram, kan du også få tiden til å gå dersom du har tatt med deg mobiltelefonen. Du kan for eksempel besøke et nettcasino som Videoslots og spille noen spennende spill. Det er mange slots å velge mellom, og også bordspill for dem som foretrekker det. De samme aktivitetstipsene kan selvfølgelig benyttes av deg som er hjemme og ikke kommer deg ut på fisketur grunnet været. Er du hjemme finnes det også et hav av andre aktiviteter å ta seg til – inkludert husvask, matlaging og mye, mye mer!

This entry was posted on at and is filed under Fiske. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.